Bli medlem ?

14 juni 2016
Skrevet av:

IL Ravn ønsker flere medlemmer!

Ravnlogo raud bunn

 

Medlemskontingent i IL-RAVN for 2017:

Til dere som har fått SMS med link hit, dere er registrert i IL-Ravn sitt medlemsregister. For noen gjelder det manglende medlemskontingent for 2017. Andre har sikkert ikke hørt fra klubben på lenge, dere har kanskje også flyttet. Register strekker seg mange år tilbake og vi håper nå at så mange som mulig vil være medlem. Les videre for mer informasjon.

Husk at alle som er aktiv MÅ være betalende medlem med tanke på forsikringer.

Siden klubben har ett veldig stort medlemsregister er vi klar over at vi nå sender ut til noen som ikke vil ha, kanskje ser på dette som frekt. Det beklager vi, men vi må begynne ett sted for å klare å rydde opp. Norges Idrettsforbund krever at alle klubber skal ha ett elektronisk medlemsregister og vi må begynne ett sted.

IL-Ravn håper så mange som mulig vil være medlem selv om de ikke er aktiv. Husk at alle turstiene som IL-Ravn lager og vedlikeholder blir utført av Trimgruppen. De ønsker å utvikle dette enda mer med stier i nærområdet/Vatnevatnet og forbedre skiløyper.

IL-Ravn klarer ikke å nå ut til alle medlemmer når vi sender ut faktura for medlemskontingent på epost. Vi har inngått en avtale med SMS Betaling As for å gjøre det enklere for dere å betale kontingenter og treningsavgift. Det vil spare oss for mye arbeid som vi kan bruke til idrettsrelatert arbeid.

Norges Idrettsforbund har bestemt at alle medlemmer må betale kr 100,- pr hode pluss eventuelle avgifter for å kunne bli registrert som medlem, fra 2018. Betalingssystemene er lagt opp til å betale pr medlem. Vi må derfor inngå ett kompromiss ved å ta kr 100,- pr medlem, men for 2017 inkluderer det avgifter som utgjør ca kr 35,-/transaksjon.

Det er viktig å få med seg at antall medlemmer i klubben er viktig. For hvert betalende medlem får klubben en støtte på kr 350,- pr hode fra Norges Idrettsforbund. Totalt vil dette gi klubben mulighet til å utvikle oss og tilby mer.

IL-Ravn oppfordrer alle til å bruke https://minidrett.nif.no  som er den plassen Norges Idrettsforbund vil at vedlikeholde av medlemskap skal foregå. Som alternativ kan dere sende utmelding på medlem@il-ravn.no

Alle som ikke betaler, eller gir tilbakemelding vil bli slettet fra medlemsregister etter en tid.

IL-Ravn er takknemlig for all støtte, selv om du ikke er aktiv. Om du bare ønsker å være medlem setter vi pris på det. Vi håper selvfølgelig at så mange som mulig vil være medlem og støtte klubben i arbeid for små og store.

Klarer IL-Ravn å bli den største klubben i kommunen? Med din hjelp er det fult mulig.

Med vennlig hilsen Hovedstyret IL-Ravn

 

Eller meld dere inn på https://minidrett.nif.no og velg «Ny bruker».

Trykk på lenken under for å få opp registreringsskjema:

Registreringsskjema for nye medlemmer

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Banekalender

banekalender