Grasrottrenerkurs Del 1 for trenere og lagledere

10 mai 2021
Skrevet av:
18-19 juni har vi invitert kretsen til å holde et internt trenerkurs på Ravn Stadion.
 
Dette kurset er det første av dei tre grasrottrenerkursa til NFF og gir en grunnleggende innføring i trene og lede lag i barnefotballen. Kurset er over 16 timer og består av 3 moduler som hver er satt sammen av e-læring, klasseromsundervisning og praksisøkt på feltet. Kurset passer for både ferske og erfarne trenere og lagledere.
 
IL Ravn oppfordrer alle som ikke har kurset fra før, eller som ønsker en oppfriskning, om å melde seg på slik at vi øker kompetansen på trener- og lagledersiden i klubben ytterligere. I tillegg er det veldig sosialt og kjekt! 😄
 
Kurseavgiften blir dekt av IL Ravn.
 
Kursdagene blir:
Fredag 18 juni kl.1700-2100.
Lørdag 19 juni kl.1000-1600.
 
Påmelding gjøre her: https://www.fotball.no/kurs/kurs/?fiksId=5005156  

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Banekalender

banekalender