Macron Vårkampanje

16 april 2021

Periode 16. april til 15. mai 2021

Kjære medlem av Macron familien!

Vi har alle hatt et krevende år, men spesielt for barn og unge så har pandemien lagt store begrensninger. For mange så er det å delta i organisert idrett en veldig viktig arena, og vi gleder oss stort over at vi nå går mot en gradvis gjenåpning av idretten.

I Macron føles det som om vi er på vei ut av en lang vinterdvale. Vi kjenner lukten av sommer og vi er forventningsfulle til trinnene som skal føre oss tilbake til hverdagen vi husker før pandemien. Dette ønsker vi å feire sammen med dere med en skikkelig vårkampanje. Kampanjen varer fra fredag 16. april tom. lørdag 15 mai, og tilbudene gjelder både i nettbutikken og i våre butikker. På macronstore.no finner dere raskt veien til deres klubbs-hop, og adressene til våre butikker (Macron Stores).

Tilbudene som gjelder under vårkampanjen, er:

• 35% rabatt på alle produkter (høyere rabatt på klubbpakker)
  • Kampanjeprodukter med 55%-60% rabatt.
  • Outlet produkter i butikkene hvor det gis opp til 80% rabatt.

Vi ønsker dere en flott vår og gleder oss til å se dere på trening med nye flotte Macron produkter

Banekalender

banekalender