Fotballbanen åpen – begrenset bruk!

04 april 2020
Skrevet av:

IL Ravn har åpnet banen for bruk igjen. Vi følger helsemyndighetene sine råd, og har hengt opp plakater med retningslinjer for aktivitet på banen. Det er viktig at alle følger disse retningslinjene, slik at banen kan fortsette å være åpen. 

IL Ravn kan ikke ta ansvar for at eventuell egentrening på fotballanlegget skjer innenfor helsemyndighetenes anbefalinger. Dette er selvstendig ansvar for spillere. For barn og unge har foreldrene et særskilt ansvar.

A-laget har allerede startet opp med organisert trening og etter påske er det aktuelt for resten av klubben å komme igang igjen også. Det er en spesiell tid vi er inne i, og IL Ravn ønsker å bidra til at det ikke spres smitte. Følg retningslinjene og TA VARE PÅ HVERANDRE!  🙂 

Nedenfor er retningslinjene for bruk av banen og en link til Norges Fotballforbund sine Koronavettregler. Samme informasjon er å finne på stadion.

koronavettregler_barn_og_unge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Banekalender

banekalender