J 16 ballhentere – rabatterte priser til alle Ravninger:)

03 mai 2016
Skrevet av:

HEILE RAVN IL PÅ KAMP
Unge håpefulle fotballspillere fra Ravn IL stiller som ballhentere i tippeligakampen mellom AaFK- Sogndal på Color Line 8.mai kl 18.00. Vi ønsker at alle fra Vatne, Tennfjorden og Ravn IL skal få anledning til å være tilstede for å heie på Ravn IL og AaFK. Å være ballhenter tett på fotballsirkuset, er noe man aldri kommer til å glemme. Et flott minne for historiebøkene som aldri vil gå i glemmeboka. Vi tilbyr derfor alle fra Ravn IL et unikt godt tilbud for å bivåne dette øyeblikket.  Gå inn på linken under og bestill billetter til mor, far, søsken, tanter, onkler, besteforeldre, naboer, jobbkollegaer, venner, ja hvem som helst.  La Ravn IL bli sett og hørt på Color Line Stadion. 50 kr billetten uansett alder. Gjelder på felt H-J. Oppgi kampanjekode «ballhenter». Her kan du printe billetten hjemme, eller bare ha mailen klar på telefon og scan den ved inngangen. Enkelt og greit. Håper å se dere på Color Line Stadion søndag. Heia Ravn IL, heia AaFK, heia Sunnmøre!! Link: Kjøp Ravn billett her. Husk kampanjekoden, da vil prisen endre seg

Se annonsen her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Banekalender

banekalender