God kamp av J16

28 april 2015
Skrevet av:
Bildet er frå NM-kampen mot Guard

Bildet er frå NM-kampen mot Guard

J16: Ravn-Blindheim 1-0 (1-0). Mål: Sonja Ulvestad. Det var ein spanande kamp vi vart vitne til på Ravn Stadion i går. To gode lag fekk vist fram mykje kvalitet, og kampen bølga fram og tilbake med mykje sjansar til begge lag. Kampens einaste mål kom etter 11 minutt, då Sonja sette ballen i mål etter eit fint gjennomspel. God jobbing, mykje bra spel og ein god motstandar, gjorde sitt til at dette vart ein fin gjennomkøyring før vi til helga reiser til Molde for å møte Træff til NM-kamp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Sponsor

Banekalender

banekalender

Litt om IL Ravn

På ditt klubbhus på nett kan du orientere deg i eit aktivt idrettslag. Stoff til sidene (referat, artikler, bilder etc) kan sendes på epost til:
admin@il-ravn.no

Kommentarer

Arkiv