J16 vann første NM-kvalikkamp

13 mars 2015
Skrevet av:

Ravn-Hasundgot 6-0 (2-0).

Mål: Fride 2, Adela 2, Sonja 1, Ingrid F 1.

Grei seier for Ravnjentene mot eit hardtarbeidande Hasundgot. Ravn hadde mykje ball i denne kampen, skåra første mål etter 10 minutt då Fride fekk eit fint gjennomspel av Adela. Så går det heile omgangen der vi produserer ein heil del sjansar før Adela i det 40. minutt lykkast med eit godt langskudd. Dermed 2-0 til pause og senka skuldre. I 2. omgang malar vi på og Sonja, Fride, Adela puttar kvar sitt mål. Heilt på slutten fastset ein av dagens dubutantar i 11er-fotball, Ingrid Førdestrøm resultatet til 6-0, etter eit av sine flotte raid. Godt gjennomført kamp av jentene. I neste veke skal det avgjerast om vi går vidare, då møter vi Bergsøy heime på tirsdag og Guard borte på onsdag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Banekalender

banekalender