J16 i NM-kvalik i mars

18 februar 2015
Skrevet av:

J16 skal i mars møte Guard, Hasundgot og Bergsøy i NM-kvalik for J16. Vinnaren av pulja går vidare til regionale runder der ein møter lag frå Normøre/Romsdal/Trøndelag. Vi trur at Ravnlaget skal ha ein fair sjans til å vinne denne pulja. Hardaste utfordrar er nok Guard, men Hasundgot og Bergsøy vil nok og ha eit ord med i laget. Spanande vert det uansett. Laurdag 07. mars er det bortekamp mot Guard. Tirsdag 10. mars heimekamp mot Hasundgot og tirsdag 17. mars heimekamp mot Bergsøy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Sponsor

Banekalender

banekalender

Litt om IL Ravn

På ditt klubbhus på nett kan du orientere deg i eit aktivt idrettslag. Stoff til sidene (referat, artikler, bilder etc) kan sendes på epost til:
admin@il-ravn.no

Kommentarer

Arkiv