Torill Ulvestad til minne

18 juni 2013
Skrevet av:

Torill Ulvestad vart gravlagd frå Skodje kyrkje i dag. Både Torill, mannen Eldar, dei to gutane Tor Erling og Steinar har vore trufaste å sjå på Ravn stadion over mange år, saman med besteforeldre og anna familie. På vegne av alle venene deira i Ravn har vi sendt blomar heim til Eldar og borna på Stette med orda «Vår djupe medkjensle». Ravn vil også følgje oppmodinga om å gje ei gåve til kreftsaka. IL Ravn lyser fred over Torill Ulvestad sitt gode minne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Sponsor

Banekalender

banekalender

Litt om IL Ravn

På ditt klubbhus på nett kan du orientere deg i eit aktivt idrettslag. Stoff til sidene (referat, artikler, bilder etc) kan sendes på epost til:
admin@il-ravn.no

Kommentarer

Arkiv