G14 1.div 11er: Ravn/Norborg-Rollon 3-0

11 juni 2013
Skrevet av:

Ravn/Norborg sitt 11er lag vann våsesongens siste kamp med 3-0 heime mot Rollon. Laget viste årsbeste dei første 25 minutta av første omgang, men på tross av mange sjansar vart det med ei scoring før pause, signert Magnus Seth. Lars Daniel Tennfjord scora tidleg i andre omgang, før Tobias Heggem scora mål nr 3 rett før slutt. Rollon hadde sin første store målsjanse rett før slutt, men straffesparket vart redda av Andreas Eik i heimelagets mål. Solid gjennomført kamp av heile laget

Laget har no 7 seiarar på rad, og har ikkje tapt sidan første kamp mot Hødd. Ravn/Norborg leder 1.divisjon med 21 poeng på åtte kampar, medan Hødd er tre poeng bak med ein kamp mindre spelt. Hødd har litt bedre måsforskjell. Før siste runde er det klart at Spelkavik rykker ned frå 1.divisjon, men det er heile 6 lag som ligg på hhv 7 og 9 poeng, så her er det stor spenning knytta til hvilket lag som må følge Spjelkavik ned i 2.divisjon.

7er laget har tre kampa igjen før ferien, den neste mot Ørskog førstkomande onsdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Banekalender

banekalender