J16 vann første seriekamp.

24 april 2012
Skrevet av:

J16 (11ar) Ravn – Stranda 6-3

Mandag var alvoret i gang og jentene vant sin åpningskamp mot Stranda i sin første 11-er kamp.
Tre treningskamper i forkant av seriestart har bært frukter og jentene leverte en god 2. omgang.
Det begynte bra med 1-0 etter 8 minutter av Ingrid Åsemyr. Omgagen ble ellers preget av at det var bare to-tre spillere som kom skikkelig i gang.
Likevel så økte de på til 2-0 etter 21 minutter etter mål av Andrea Indstø.
Det ble så noen hektiske minutter hvor Stranda reduserte minuttet etter før Ravn gikk opp i 3-1 etter nok et mål av Andrea Indstø.
Stranda reduserte nok en gang etter 30 minutter og kampen lå en stund og vippet før Ravn gikk opp i 4-2 ledelse minuttet før pause.
Da alle trodde at vi skulle få en to måls ledelse til pause, reduserte Stranda nok en gang rett etter et Ravn mål, 5 sekunder før slutt, og det sto 4-3 til pause.
Etter pause meldte flere seg på i spillet, og jentene dominerte omgangen. Bredden på bana ble tatt i bruk og vi fikk mange løp rundt på sidene med flotte innlegg foran mål.
I tillegg til flere store målsjanser kom 5-3 etter 55 minutter av Amanda Tenfjord før Ingrid Åsemyr avsluttet ballet med 6-3 minuttet før slutt.
Andreomgangen viste at vi har mye å glede oss til i løpet av sesongen 2012. Det skal også legges til at vi manglet fire jenter som var på skoletur.
Vi ser frem til neste kamp som er borte mot Larsnes 7. mai.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Banekalender

banekalender