Daglig arkiv: 17 oktober 2010

Kjempekamp av Ravn G13, slo serieleder Hødd 3-1.

17 oktober 2010

Søndagens hjemmekamp var sesongens siste, og det var serieleder Hødd som var motstander. Med borteseier i denne kampen ville Hødd bli kretsmester. Men Ravnguttene ville det annerledes, det vistes fra første spark på ballen. Første omgang viste at her var begge lag interessert i å vinne, Hødd for å bli mestere og Ravn for å ”hevne” tapet i Ulsteinvik. Begge lag kjempet med flott angrepsfotball, men forsvarene holdt stand slik at det ble en målløs første omgang. Nærmest mål var Jørgen som sendte av gårde en suser i det 18.minutt, men den gikk i tverrliggeren og ut.
Andre omgang og angrepsfotballen fortsetter. Hødd litt mer hissig med lange baller frem mot sine spisser, men Ravnforsvarerne holder unna. I det 14.minutt er derimot ”måltyven” Nikolas på et raid rett mot mål, men ballen stryker målstolpen med bare centimetere på feil side. Kun to minutter senere får endelig Hødd et mål i protokollen. Det blir kjemping om ballen inne i Ravn sin 16-meter, en Høddspiller får akkurat det lille rommet han trenger, ser en åpning og sender av gårde et skudd som ligger klistret inne ved stolperota og 0-1.
Da våknet Ravn og nå var det til tider sambafotball tilskuerne fikk se.
18.minutt: Jørgen fosser fremover høgresiden og legger inn, og der står Joakim og bare skyter knallhardt i nota og stillingen er 1-1.
21. minutt: Nesten reprise på første målet. Jørgen med nytt kjempeløp på høgresiden, legger inn og denne gang er det Adrian som finner nettmaskene og 2-1.
24. minutt: Ravn står høgt og presser Hødd over på defensiven. Da bestemmer Joakim seg for å gjøre alt selv. Går fra 40 meter innover mot 16-meteren før han bruker skuddfoten med en suser i mål. 3-1 til Ravn som har snudd dette til de grader.
Og om ikke dette var nok angrepsfotball, så er Nikolas gjennom men skyter på keeper som gir en retur som uheldigvis for Adrian setter like over.
Etter dette måtte Hødd fremover, men midtbanen til Ravn ligger kompakt slik at de store målsjansene kommer ikke. Og det som kom av skudd tok keeper Aleksander seg av. De siste minuttene av kampen ble et krafttak, og da dommeren blåste av kampen var det de slitne Ravnguttene som hadde mest å juble for.
En fantastisk vinnervilje av Ravnlaget som har gjort en fin figur i årets første divisjon.
Ravnlaget bestod av: Aleksander, Tomas, Lars Daniel, Oliver, Mathias, Fredrik, Jørgen, Joakim, Adrian, Nikolas, Ole og kaptein Vegard.

Flott G14 kamp, 4-4 mot Valder.

17 oktober 2010

Ravn og Valders G14-lag leverte ein god og spennande kamp på Ravn KGB fredag ettermiddag. Ravn åpna best og raida opp fleire flotte angrep, men litt mot spelets gang var det Valder som scora to mål på sine første angrep.

Men med det spelet Ravngutane viste var det berre eit spørsmål før det ville løsne, og heimelaget svarte raskt med to mål frå øverste hylle. Først ved Joakim på ein suser i vinkelen frå 22 meter. Deretter 2-2 på årets angrep på Ravn KGB: perfekt gjennombruddspasning frå Joakim til Jørgen på høgresida, han forserte til linja og la tilbake til Eivind som dundra i mål på heil volley.
Eit nydeleg solomål av Adrian etter tre driblingar og skot i lengste vinkelen gav 3-2, før Vegard avslutta ein ypperleg Ravn-omgang med 4-2 på eit skot som keeper var uheldig på.

Valder bytta keeper i pausen, og han viste seg som ein glimrande playmaker og sørga for at Valder til dels fekk taket på midtbanen og kom til mange sjanser. Det var derfor greitt nok at dei utlikna, kampen sett under eitt. Men Ravn var svært nær 5-4 med to knallskot i tverrliggaren i sluttminutta.
Alt i alt ein flott kamp med mykje konstruktivt spel, og med svært god dømming av Per Ove Vatnehol.

Banekalender

banekalender