Uavgjort for juniorlaget.

06 september 2010
Skrevet av:

Ravnjuniorane taper «aldri» for Emblem: på fem seriekampar i fjor og i år har det blitt 3 vunne og to uavgjorte. På heimebane mandag vart det 2-2 i ein sjanserik kamp der våre gutar kunne avgjort på fleire store sjanser i 2.omgang.

Ravn gjekk hardt ut og hadde eit stolpetreff i åpningsminutta. Emblem kom sterkare og tok leiinga, men Ravn svarte med to mål av John Ivar Eide, det siste etter ein av Eirik Tomrens presise dødballar. Desverre for oss utlikna Emblem før pause.

Merkeleg nok vart det mållaust i 2. omgang. Emblem hadde farlege sjansar etter dødballar, medan Ravnspissane John og Harald hadde store sjansar til å avgjere kampen.
Kampen var spennande til siste slutt, og poenget var ei fin oppmuntring etter ein tung periode. Med slik innsats kan det bli fleire poeng dei siste fire kampane, sjøl om kamprogrammet er hardt for mange av spelarane. Godt kjempa alle 14!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Banekalender

banekalender