G13 sin første kamp i høstens 1.divisjon.

16 august 2010
Skrevet av:

fair play cup 9
G13 rykket som kjent opp i første divisjon etter vårsesongen. Og allerede tirsdag var det klart for første kamp mot Valder.
Denne hjemmekampen ble litt preget av den tidlige divisjonsstarten, da begge lag ikke hadde mer enn tolv spillere disponibel på grunn av fortsatt ferietid.
Men Ravn startet første omgang veldig effektivt og gikk tidlig opp i ledelsen 1-0 med Nikolas. Joakim lagde 2-0 litt senere, men Valder var på en del farlige visitter oppe mot Ravnmålet i slutten av omgangen og ved pause stod det 2-2.
I andre omgang fortsatte det med at lagene fulgte hverandre med mål. Jørgen lager 3-2, før Valder lager 3-3 en stund etterpå. Men med tre trekk etter avspark lager Ravn 4-3, og det er Nikolas som lager sitt andre mål for dagen. Valder velger nå å stå høyt, og får uttelling for det og resultatet snur seg til 4-5.
Men noen minutter før slutt får Ravn tildelt straffe etter en felling inne i feltet, og Joakim er sikker fra 11-metern og også han gjør sitt andre mål i kampen.
Sluttresultatet ble 5-5, og det var kanskje et rettferdig resultat etter spill og sjanser.
Det ble en fin gjennomført kamp av Ravnguttene, og med litt mer millimeterne på vår side i enkelt avslutningene kunne det fort ha blitt en kamp som hadde ”bikket” i vår favør. Meget bra innsats for å være første kamp etter ferien, til tider høy løpsintensitet og det ble naturligvis en del slitne spillere der ute til slutt.
Lagoppstilling Ravn: Aleksander, Tomas, Oliver, Vegard, Matias, Jørgen, Ole, Joakim, Adrian, Markus, Nikolas, Stian.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Banekalender

banekalender