Ravngutar reiste seg i 2. omgang

27 mai 2010
Skrevet av:

G12 Ravngutar etter kampen mot Herd

G12 Ravngutar etter kampen mot Herd


Herd Åse er eit av dei aller beste laga på Sunmøre i si aldersgruppe. Dei skåra tre gonger mot våre gutar i 1. omgang, utan at Ravn klarte å overliste Herdkeeperen ein einaste gong. Det såg mørkt ut. Herd spelte nede på bakken, var rolege med ball og vi vart springane imellom. Ravn hadde fleire sjansar, men marginane var stang ut.
Men i 2. omgang reiste laget seg meisterleg. Nico Fjørtoft skåra det forløysande førstemålet og synte at det var muleg å skåre denne dagen også. Severin Longva varta opp med ei utruleg kampvinnarredning då kampen stod og bikka. At leppa sprakk i same slengen, tok han etter kvart med godt humør. Markus Tenfjord hadde ei kjempefin skåring på hovudet. Då fløyta hass Eirik Tomren sa at kampen var over, hadde Ravn laga sju mål og Herd fem. Flotte mål alle saman, og stor jubel frå foreldre og andre interesserte på sidelinja. Herd var eit godt lag som vi skal trene hardt for å halde følgje med. I Ergo Cup i april var det dei som vann.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Banekalender

banekalender