Oppdatert traktornytt!

22 januar 2010
Skrevet av:

Traktoren skulle vere her mandag, men eit kraftuttak måtte endrast for å tilpassast freseutstyret. Det vart difor utsetjing. Siste nytt er at den skal vere her på torsdag

Gamal sak: (Som mange har fått med seg så har IL Ravn bestilt seg traktor med utstyr til vedlikehald og snørydding av kunstgrasbana. Skuffelsen var derfor stor når leverandøren kunne melde at dei ikkje hadde fleire traktorar på lager i heile Europa. Men, dei er velvillige og låner oss difor ein traktor så lenge. Den skal vere på plass ved Ravn Stadion på mandag, og arbeidet med å rydde bane kan starte. Det vil naturlegvis ta noko tid å få snøen vekk. Vi anslår det til å ligge ca 5000-6000 kubikkmeter med snø på bana. Ei mengde som tilsvarar omlag volumet av 10-12 svømmebasseng som det i Brattvågen…om webredaksjonen har rekna rett.)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Sponsor

Banekalender

banekalender

Litt om IL Ravn

På ditt klubbhus på nett kan du orientere deg i eit aktivt idrettslag. Stoff til sidene (referat, artikler, bilder etc) kan sendes på epost til:
admin@il-ravn.no

Kommentarer

Arkiv