IL Ravn startar med skitrening tirsdag 17. nov.

14 desember 2009
Skrevet av:

langrennSkigruppa er i gong igjen med treningstilbod til deg som er glad i å gå på ski. Det vert trening kvar tirsdag framover fra kl 18-19. Tilbodet gjeld for 4. klasse og oppover. Oppmøte ved Eidet Kulturhall. Fram til snøven kjem, blir det barmarkstrening.

Når det kjem snøv, vil det bli køyrt opp løyper på Krogsætra, og treningane vil bli lagt dit. Det er og bestemt at trakkemaskina skal flyttast dit. På den måten vil ein kunne ha løyper i eit område med meir snøv, enn det er ved klubbhuset der trakkemaskina befinn seg i dag.

Sjå infoskriv frå skigruppa: skitrening

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Sponsor

Banekalender

banekalender

Litt om IL Ravn

På ditt klubbhus på nett kan du orientere deg i eit aktivt idrettslag. Stoff til sidene (referat, artikler, bilder etc) kan sendes på epost til:
admin@il-ravn.no

Kommentarer

Arkiv