Rica Parkett Cup J13, Eidet Kulturhall 14.-15. november.

20 oktober 2009
Skrevet av:
Ravn sitt blide J13-lag

Ravn sitt blide J13-lag

19 lag har meldt seg på ved påmeldingsfristens utløp. Det er eit veldig bra antall i ei klasse som det normalt sett ikkje har vore så stor deltaking i. Turneringa kjem til å halde eit høgt nivå, vi ser at det er gode lag som er påmeldt.

IL Ravn er i år arrangør av Rica Parkett Cup for jenter 13 år (innandørs KM). Arrangementet blir i Eidet Kulturhall helga 14.-15. november. Kampoppsett og anna informasjon blir lagt ut på sida vår når det er klart. Fylgjande 19 lag er påmeldt:

Aksla, Bergsøy 1, Bergsøy 2, Ellingsøy, Hareid 1, Hareid 2, Hessa, Ravn, Herd 1, Herd 2, Skodje, Spjelkavik, Stranda 1, Stranda 2, Sykkylven, Volda 1, Volda 2, VRF, Ørsta IL.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Banekalender

banekalender