Kampsesongen er snart slutt.

05 oktober 2009
Skrevet av:

Kampsesongen ser ut til å vere over på Ravn Stadion i løpet av neste uke. Enkelte lag vil trene heile vinteren, medan andre avsluttar i løpet av hausten/vinteren. Det vil med andre ord bli frigjort ein del plass på stadion utover. Difor kan det vere lag som ynskjer seg andre treningstider, det kan vere at lag utanifrå ynskjer å leige bane. Desse tinga må vi få inn på aktivitetskalenderen slik at vi kan halde oversikta. Lagleiarar (eventuelt trenarar) for laga må difor gi beskjed om kor lenge laget skal trene utover, og om det er ynskje om andre treningstider. Skal vi få til dette må alle melde ifrå. Send epost til: admin@il-ravn.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Banekalender

banekalender