G2000 på Bendit cup i Molde.

26 oktober 2009
Skrevet av:
Fotballpresident Sondre Kåfjord deler ut premier
Fotballpresident Sondre Kåfjord deler ut premier

Gutter 2000, stod opp nesten før sola 24.10, og reiste til Molde med 2 lag på Bendit Cup i Akerhallen. Med motstand fra Åndalsnes, 3 lag fra Molde FK, Træff og Bud viste våre gutter nok en gang at vi ikke ligger noe tilbake når det gjelder innsats, teknikk og spilleforståelse. Ja enkelte av våre motstandere var rett og slett imponert når det gikk som best. Kjempeflott innsats av alle, som etter kampene fikk premier og diplom av fotballpresident Sondre Kåfjord. De fleste syntest de hadde sett han før, men lurte veldig på hvem det var. Med god treningsiver gjennom vinter og vår håper vi å kunne fortsette den gode trenden. Vi har trening mandag, torsdag og lørdag på banen utover høsten, og vist vi finner noen cuper/turneringer så se ikke bort ifra at denne ivrige gjengen reiser avgårde. Hørte jeg snakk om Kongsvinger……..

Lagsidene til G2000 er oppdatert med bildegalleri fra turneringen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Banekalender

banekalender