G2000 på semifinaletur til Color Line Stadion.

25 september 2009
Skrevet av:

Og hvor var Gutter 2000 naar Aafk gikk til Cupfinalen

Hvor var Gutter 2000 da AAFK spilte seg fram til Cup-finalen?, jo selvfølgelig på Colorline Stadion. Guttene brukte torsdagstreningen til å heie frem AAFK til historisk seier og fikk ett sosialt samvær utav det samtidig. Kjempestemning på tribunen og sjokolade, popcorn, pølser og brus gikk unna i en fei. Til og med heile veien hjem gikk det i AAFK sanger, så dette var en flott opplevelse. Så får vi se om de lærte noen nye triks eller finter som de kan praktisere på neste trening.

Sjå fleire bilete under: Laginfo Fotball/G2000/Bildegalleri.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Banekalender

banekalender