G2000 på Rivalcup.

01 september 2009
Skrevet av:

Gutter 2000 på Rival Cup 2009 med velfortjente premier

Ravn gutter 2000 var på Rival Cup 29.08.09 med ett meget flott resultat over 4 kamper. Med en målforsjell på 21 – 14, 3 seiere og 1 tap. Dette mot 2 gode Molde lag, Rival og Træff på en våt og tung grasbane, som sist var klippet tidlig i juli, viste våre gutter en fantastisk innsats. Det som AAFK ikke klarte på denne siden av fogderigrensen tok våre gutter igjen med godt monn. Da vi også fikk flyttet siste kampen til en bane der graset var klippet så sent som i august ble Moldenserne virkelig svimle. Kan vi fortsette slik fremover lover dette godt for Ravn fotballen i fremtiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Banekalender

banekalender