Akamp: Ravn-HaNo. Tirsdag 09.06 kl 18.00.

08 juni 2009
Skrevet av:

thomasKlarer Thomas Årseth & co å få HaNo i kne i denne viktige toppkampen i 5. divisjon avd.3? Ellingsøy har slått Godøy2/Vigra2 og har fått ei luke til resten av laga. Ellingsøy har 13 poeng på 5 kampar. Lepsøy har 10 poeng på 6 kampar. HaNo har 9 poeng på 4 kampar. Brattvåg 2 og Ravn har 9 poeng på 5 kampar. Ein særdeles viktig kamp for å henge med i tetstriden. Møt opp og støtt karane!

Sunnmøre Fotballkrets har endå ikkje klart å rette opp resultatet i kampen Godøy2/Vigra2-Ravn. Ravn vann denne som kjent 6-1, men i resultatsørvisen til kretsen står Ravn oppført med tap 6-1 i denne kampen. Dermed står vi også berre oppført med 6 poeng i tabellen. Ufatteleg at ein ikkje klarer å rette opp dette til tross for fleire purringar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Banekalender

banekalender