5. div. Alaget på vinnersporet igjen.

02 juni 2009
Skrevet av:

Alaget slo til igjen 1. pinsedag og sigra 6-1 over samarbeidslaget Godøy2/Vigra2 på bortebane. Det stod 3-1 til pause. Dette vart en solid lagsiger for et velfungerande Ravnlag. Godøy/Vigra fekk 1 mål i første omgang på eit straffespark av det billege slaget, utan det hadde dei kun eit skot på mål. Sverre Flem skåra 3 flotte mål.

 

Måla vart sett inn av: Sverre Flem (3), Trond Hamre (1), Thomas Årseth (1) og Stein Erik Alvestad (1).

Gule kort Ravn: Knut Egil Lid og Jørn Heggelund (Jørn fekk det for filming, her hadde det korrekte vore om Jørn fekk straffe). Vi som kjenner Jørn veit at han aldri har filma i heile si fotballkarriere.

 

Laga fra Giske Kommune (Giske, Godøy2/Vigra2) er dei klart svakaste laga i 5. divisjon, og vil legge beslag på dei 2 siste plassane i divisjonen. Ravn har no like mange poeng som tetlaga HaNo og Brattvåg2 (9 poeng), men har spela ein kamp meir. Ellingsøy på 7 poeng har spela 2 kamper mindre enn Ravn. Lepsøy på 7 poeng har ein kamp mindre enn Ravn. Onsdag skal desse kampane spelast (våre tips i parantes): Brattvåg2-Ellingsøy (U), Harøy-Lepsøy (U), HaNo-Giske (H). I tillegg skal Ellingsøy-Godøy2/Vigra2 (H) møtast laurdag. Kampen i Brattvåg betyr mykje for rekkefølga i toppen. Vinn Brattvåg2 vil dei etter 5 kampar sannsynlegvis toppe saman med HaNo (som vinn mot Giske). Med uavgjort vil sannsynlegvis HaNo innta tabelltoppen (framføre Ellingsøy). Vinn Ellingsøy, vil dei gå i tet, med HaNo på 2. plass. Lepsøy vil med siger over Harøy på bortebane vere med i toppen, med Ravn rett bak.

 

Uansett mykje spanande kamper i vente. Slik det ser ut no trur vi at tetlaga i divisjonen kjem til å bestå av Ellingsøy, HaNo og Brattvåg2. Ravn og Lepsøy må kjempe om fjerdeplassen. Harøy havnar litt bak desse på 6. plassen, medan Godøy2/Vigra2 og Giske endar på 7. og 8. plass. Men, denne skribenten har tippa feil før når det gjeld fotball, og vil garantert gjere det igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Banekalender

banekalender