Ravn slo Aafk på Color Line Stadion!

27 mai 2009
Skrevet av:

G12

Ravn sitt G12 lag spilte Fair Play Cup på Color Line Stadion Kristi Himmelfartsdag. Etter å ha vunnet første kamp mot MSIL ventet Aafk i neste kamp. Og her viste våre gutter angrepsfotball av klasse, og vant en komfortabel seier. Siste kamp mot Herd Lerstad endte med et knepent ettmålstap. Men allerede søndag 24.mai var det ny seriekamp mot Harøy på bortebane. Og her ble det storseier og til tider sambafotball. Et minus rettes til Fjord1, da godteriautomaten på ferja var i ustand.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Sponsor

Banekalender

banekalender

Litt om IL Ravn

På ditt klubbhus på nett kan du orientere deg i eit aktivt idrettslag. Stoff til sidene (referat, artikler, bilder etc) kan sendes på epost til:
admin@il-ravn.no

Kommentarer

Arkiv