Ny treningstøykolleksjon for IL Ravn Fotball.

18 mai 2009
Skrevet av:

Adidas Trofeo Pre SuitFotballgruppa i IL Ravn har i samarbeid med vår utstyrsleverandør Comet Sport, valgt nytt treningstøy fra Adidas. Treningsdressene er av type Adidas Trofeo Pre Suit. I tillegg tilbys det en treningstopp (treningsgenser), Adidas Trofeo Trg Top. Det vil bli anledning til å se og prøve i Eidet Kulturhall mandag 18. mai kl 18.30, og onsdag 20. mai kl 18.30. For den som ikke har anledning noen av disse dagene, er det mulig å avtale prøving med materialforvalter Jørn Heggelund. Priser etc. kan du se her: Tilbud
trofeo-trg-top

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Sponsor

Banekalender

banekalender

Litt om IL Ravn

På ditt klubbhus på nett kan du orientere deg i eit aktivt idrettslag. Stoff til sidene (referat, artikler, bilder etc) kan sendes på epost til:
admin@il-ravn.no

Kommentarer

Arkiv