Diverse resultat tirsdag 26.05.

26 mai 2009
Skrevet av:

Det blei en god dag for juniorlaget som slo Emblem heile 5-0 på heimebane, og tok dermed sin første siger for sesongen. Meir kjem. 13års-laga vår hadde og ein god dag der J13 vann 2-1 over Ørskog på bortebane. G13 slo til med heile 8-1 over Stordal på bortebane. Damelaget venter fortsatt på sesongens første siger. I dag blei det tap 4-0 på bortebane mot Stordal. Det var likevel ein temmeleg jamn kamp, so her kan ein seie at resultatet lyg ein del.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Sponsor

Banekalender

banekalender

Litt om IL Ravn

På ditt klubbhus på nett kan du orientere deg i eit aktivt idrettslag. Stoff til sidene (referat, artikler, bilder etc) kan sendes på epost til:
admin@il-ravn.no

Kommentarer

Arkiv