Grasrotandelen.

19 mai 2009

STØTT KLUBBEN I DITT HJERTE!

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping.
Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest.
Vi oppfordrer deg til å støtte oss i IDRETTSLAGET RAVN.
For å være grasrotgiver må du være kunde hos Norsk Tipping.
Ved spill hos Norsk Tipping vil inntil 5 prosent* av spillinnsatsen gå direkte til din grasrotmottaker, og best av alt, hverken innsats, premie eller vinnersjanse reduseres.
Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra Flax, Extra og Belago.
Gjennom å være grasrotgiver er du med på å oppfylle små og store drømmer for din grasrotmottaker.

Du kan bli grasrotgiver på en av følgende måter:

• Hos kommisjonæren
  • Mobilspill
  • Norsk Tipping sine nettsider
  • SMS, send Grasrotandelen 975516989 til 2020

Flygeblad

For mer informasjon se www.norsk-tipping.no
*For Multix og Instaspill gjelder annen beregning.