Prosjekt Tilhørighet

19 mars 2015

Kjell Inge Røkkes selskap TRG ønsker i samarbeid med Molde Fotballklubb å bidra til økt aktivitet blant frivillige lag/foreninger og organisasjoner, og til økt engasjement og oppslutning på MFK sine hjemmekamper på Aker Stadion.

TRG har lagt hele 25 millioner kroner i potten som de ønsker å dele ut til det frivillige lags-livet i regionen.

Ideen er enkel: Foreningen selger sesongkort på Aker Stadion og får tilført penger fra TRG for hvert solgte kort .
Alle vinner!!

Jeg er privatperson
Som privatperson kan du kjøpe et sesongkort på Aker Stadion og støtte klubben i ditt hjerte, uten at det koster deg en krone ekstra! Du kjøper sesongkort og gir beskjed om hvilken av klubbene i Prosjekt Tilhørighet du ønsker å støtte.
Jo mer du bruker ditt kort, jo mer penger får klubben i ditt hjerte. Maks utbetaling er samme sum som du betalte for ditt sesongkort!
Jeg er en forening
Alle frivillige lag og foreninger kan søke om å bli med i Prosjekt Tilhørighet.
Ditt lag selger sesongkort på Aker Stadion til privatpersoner og bedrifter.Det er ikke noe krav til minimumskjøp og laget behøver ikke legge ut en krone ved salget. Transaksjonen skjer mellom MFK og sesongkortkjøperen, laget fungerer bare som en selger.To ganger i året gjøres det en avregning og det gjøres en utbetaling til laget. Utbetalingen er vektet ut fra hvor mye sesongkortene blir brukt. Maks utbetaling er pålydende sum av sesongkortet.
Det lyder for godt til være sant, men det er ingen «liten skrift» i kontrakten.
For mer info og for å søke om å bli tatt opp i Prosjekt Tilhørighet,