AVLYST! Vil du bli med på kurs?

12 mai 2016

Leder 1 kurs.

IL Ravn inviterer til Leder 1 kurs på Ravn,

Tid: søndag 05.06.16 kl. 10.00-18.00

Sted: Eidet Kulturhall

Påmelding vi Min Idrett.

Vi oppfordrer alle til å melde seg på. Spesielt oppfordres trenere, lagledere og andre personer med nøkkelroller om å bli med.

Det medfører ingen forpliktelser ved å delta, dette er et kurs som vil kunne bidra til en bedre forståelse for klubbens drift og ikke minst så gir det mulighet til en sosial dag sammen med andre Ravninger.

Kurset er gratis:)

Vi ønsker alle velkommen!

Mvh Styret.

«Dette er et kurs som kan høres ut som er rettet spesielt imot ledere i klubben. Men det stemmer ikke helt. SFK erfaringer er at kurset blir så veldig mye bedre dersom flere enn klubbens styremedlemmer gjennomfører kurset.

De som kan/bør delta på disse kursene er naturligvis klubbens ledelse og sentrale tillitsvalgte. Men i tillegg bør en invitere inn både spillere, foreldre og andre representanter. Målet er at flest mulig i klubben skal få en bred og felles forståelse for klubbens utgangspunkt, idrettens rammer – og hvorfor det er så viktig med en helhetsstyrt klubb der «klubben er sjef».

Deltagerne skal etter gjennomføring av dette kurset ha tilegnet seg kunnskap om og fått forståelse for at godt organiserte klubber med riktig kompetanse i alle ledd er den viktigste forutsetningen for mer og bedre aktivitet.»

Les mer her.