Ellingsøy – Ravn 5 – 2

22 mars 2016

Etter 3-3 mot HaNo og 4-0 over Harøy vart det årets første tap då A-laget spelte borte mot Ellingsøy mandag.
Heimelaget, som speler ein divisjon høgare og har eit godt og fartsfyllt lag framover, vann 5-2.

Men Ravn var så absolutt med og leverte ein god kamp og leia 2-1 ved pause. På eit ungdommeleg lag dominerte
Mathias Vatneødegård til tider på sentral midtbane, og la corneren som broder Even stanga inn til 2-1. Jørn
Heggelund scora første målet.

Etter pause var det lenge jamnt på stillinga 3-2,før Ellingsøy gjorde to kjappe i sluttminutta.
– Litt «småstygge» siffer, men spelemessig var vi gode i vel 60 minutt. Absolutt godkjent, og kjekt å sjå at
dei yngste no tar sjansen og viser kva dei er gode for, var trener Jan Even Hatlehols kommentar etter kampen.