IL RAVN – «ÅRETS TINE FOTBALL ARRANGØR»

13 desember 2015

NFF og Tine kårer hvert år «Årets Tine Fotballskole» i alle 18 fotballkretsene utifra eget evalueringsskjema. På Sunnmøre ble det i år arrangert 17 ulike fotballskoler. De nominerte til «Årets Tine Fotballskole» var Emblem, Spjelkavik og IL Ravn.

Og IL Ravn stakk av med seieren….Gratulerer til alle ravninger!

Denne prisen er et resultat av iherdig innsats, pågangsmot, ildsjeler, fantastiske instruktører og andre frivillige. I en årrekke har IL Ravn Fotball arangert «Tine Fotballskole». Vi har gjennom denne prisen blitt annerkjent som en klubb som leverer god kvalitet på det fotballfaglige og også mestrer å gi barna trygge rammer i løpet av en sosial fotballhelg.

Grunnlaget for prisen:

«Ravn ble kåret til beste arrangør av TINE Fotballskole på Sunnmøre i 2015. Norges Fotballforbund og Tine kårer hvert år Årets Tine Fotballskole i alle 18 kretsene ut fra et eget evalueringsskjema. På Sunnmøre ble det i år arrangert 17 slike fotballskoler. Ravn arrangerte sin fotballskole med 150 deltakere. Sportslig sett var fotballskolen lagt opp med ulike poster og hadde i tillegg eget opplegg for keeperne, noe som bidro til at alle spillere – uansett kjønn, alder eller forutsetninger, fikk et godt fotballfaglig tilbud. Sosialt var det lagt opp til trygge rammer.»

Sunnmøre Fotballkrets sitt bilde.

Geir Arne Nordby fra Ravn fikk tildelt diplom nå fra styremedlem Ruth Osborg og får senere overlevert en premie fra Norges Fotballforbund.