IL Ravn nominert til «Årets Tine Fotballskole-Arrangør».

30 november 2015

Hvert år legger alle Ravninger ned en formidabel innsats i frivillighet. Dette gjøres for at lokalmiljøet skal få ha sitt eget idrettslag som kan bidra med å samle oss som bor her i «Ravn-land».

Den største av gruppene innen IL Ravn er Fotballgruppa. Her finner vi ca. 250 aktive spillere og mange frivillige som trenere, lagledere og andre tillitsverv. Fotballgruppa her i flere år vert arrangør for Tine Fotballskole. Ildsjelene bak fotballskolen har fokus på at vi skal levere kvalitet. Etter ei helg på Ravn med Tine Fotballskole så skal alle reise hjem å ha med mer fotballkunnskap enn de hadde når de kom. Våre instruktører er erfarne og vet hva de holder på med.

I tillegg til innsatsen som legges ned utpå banen,så er det også en stor gjeng som er i sving inne i Eidet Kulturhall, for som det heter «Uten mat og drikker, duger helten ikke», og mat må de ha. 160-170 sultne munner skal fylles, grillen skal fyres og kiosken skal sørge for enda litt mer energi i fotballkropper.

Med sine 160 ish påmeldte, er Ravns Tine Fotballskole mellom de største i dette området ihvertfall. Og dette er en bragd i seg selv for en forholdsvis liten klubb som Ravn er. Dette hadde ikke vært mulig uten all den positiviteten og frivilligheten som råder blant Ravninger.

Og nå får vi anerkjennelse for innsatsen vi legger ned…VI ER NOMINERT TIL «ÅRETS TINE FOTBALLSKOLE-ARRANGØR».  Dette sier at vi har lov å være litt stolte og krye av oss selv. Super innsats folkens, dette hadde ikke gått om vi ikke sto  på for nærmiljøet vårt og klubben i våre hjerter Ravn. Takk for innsatsen og tviii tviii…. 🙂