A-laget til «sommerferie» med seier

16 juni 2015

Ravn vant 3-2 hjemme mot Spjelkavik2 i siste kamp før sommerferien.

Ferie blir det ikke i ordets rette forstand, for A-laget holder koken med tre økter i uka sommeren gjennom. Det er også åpent for alle nye og gamle spillere, som har lyst til å prøve seg på feltet.

Kampen mot Spjelkavik2 ble aldri noen «vanlig» kamp. Tidligere i år har vi spilt mye fin fotball, men slitt med å omsette alle sjansene i mål. Mandag kveld var det «mot normalt»

På to sjanser før pause, leda Ravn 2-0 halvveis.

Først var det Even Vatneødegård som scoret etter dødball, og det var hans første scoring etter comebacket nest sist mot Giske.

Lillebror Matias doblet på et godt plassert skudd, der det også var flere fine trekk i forkant.

Etter pause så la Thomas Bjørlykhaug på til 3-0 fra straffemerket, og da så det egentlig svært så grønt ut.

Spjelkavik reduserte to ganger fra straffemerket, der det siste var siste spark på ballen fem minutter på overtid.

Etter pause kom Ravn til flere store sjanser, men stanga sto i veien for Øystein Tennfjord blant annet.

Neste seriekamp er borte mot HaNo 10. august.

Matias Vatnedegrd, Thomas Bjrlykhaug, Even Vatnedegrd