Tap for Ravn Damer.

Kvinne 7er:
Guard – Ravn 13-4 (3-1)

Valder - Ravn res. 2-12 til Ravn - treningskamp april 2015 -2

Mål Ravn: Ingeborg, Birgitte, Ingrid. (nr. 4 var det berre dommaren som såg)

Det svingar voldsomt for damelaget for tida. Frå 12-2 seier forrige veke til 13-4 tap i dag.
I dag må vi berre innrømme at vi til tider vart rundspelt av eit godt Guard-lag.
Vi starta kampen med altfor stor respekt for Guard, og først etter halvspelt omgang kom vi skikkelig i gang. Resten av omgangen dominerte vi faktisk, og kunne med litt hell her ha godt til pause med uavgjordt.
I pausen snakka vi om at «dei gamle damene på Guard» kom til å gå tom utover i kampen, og at vi etterkvart ville få sjansar.
Det var det stikk motsatte som skjedde. Guard dominerte omgangen frå start til slutt, og spesielt siste 15 minutta rann måla inn.
Dagens Ravnjentepris, og «banens beste», vert i dag keeper Kristiane Hagset som stod ein strålande kamp, og redda oss faktisk frå eit endå større tap.
Oppsummert: Vi taper for eit veldig godt lag i dag, men vi var heller ikkje «heilt på nett».
Eller som eg sa til Guarddamene etter kampen, «for å vere så gamle så spelte dokke ein strålande kamp». Dei var litt usikre på om dei skulle ta det som eit kompliment eller ikkje.
Førstkomande tysdag er det sjanse for å «reise kjerringa» når Ørskog kjem på besøk til Ravn Stadion. Det gler vi oss til.

Per Åsemyr
-trenar Ravn Damelag-