Ravnjentene vidare i NM!

01 mai 2015
Skrevet av:

IMG_2153J16 NM regional runde: Træff-Ravn 0-3 (0-2).

Mål: Adela, Mari og Sonja.

Solid gjennomført kamp av Ravn sitt J16 lag under torsdagens NM-kamp borte mot Træff. Adela skåra etter 3 minutt og Mari etter 22. Etter det vart det mykje stillingskrig med sjansar til begge lag. Sonja punkterte kampen rett før slutt med si 3-0 skåring. Dermed komfortabelt vidare til neste runde i NM som då truleg blir mot eit av dei 3 gjenverandes laga frå Trøndelag. Men det kan og bli mot Herd eller Molde som er dei to andre laga som gjekk vidare frå Møre og Romsdal. Sjansen til heimekamp på Ravn Stadion er absolutt til stades ettersom vi hadde bortekamp no. Men då må vi nok belage oss på ein heilt anna motstand enn det vi fekk i går, sjøl om Træff hadde mange gode enkeltspelarar var dei ikkje like jamne som oss. Samtidig jobba vi hardt og la ned mange km, dermed vart vi vanskelege å ha med å gjere. Flott jobba jenter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Banekalender

banekalender