Ravnjentene gjekk på ein smell!

21 mai 2015

J16 Hødd-Ravn 4-0 (0-0).

Det vart ein tung kveld på nye Høddvoll for eit sigersvant og uinspirert Ravnlag i går. Heimelaget var først og fremst best på innsats, og i går var det nok til å påføre Ravnjentene årets første tap. Etter 9 sigrar og ein uavgjort på årets 10 første kampar, vart vi i går sett på plass av eit Høddlag som flytta føtene fortare, lengre og klokare enn det vi gjorde. For to ukar sidan slo vi akkurat samme laget 8-1. Om ikkje innstillinga er rett, så kan slike ting skje. Dette er jo på ein måte litt av sjarmen med fotball og, men kjedeleg å oppleve sjølv. 1. omgangang var jamnspelt utan dei heilt store sjansane til nokon av laga. I 2. omgang åpna vi tafatt. Etter kvarteret lagar vi straffe, som Hødd skårar på. Det neste kvarteret er vi klart best, spelerane innser at det må jobbast hardt. Vi kjem til mange sjansar i denne perioda, nokre store, men greier ikkje å skåre. I staden aukar Hødd til 2-0 når vi står høgt for å få ei utlikning. Då er det 10 minutt igjen. Etter det er det fjøre sjø, for å bruke eit velkjent uttrykk, og Hødd gjer enkelt 3-0 og 4-0 dei siste minutta.