Mareritt hadde «happy ending»

13 mai 2015

Valder - Ravn res. 2-12 til Ravn - treningskamp april 2015 -2

Kvinner 7er:
Ravn – HaNo 7-2 (3-2)
Mål Ravn: Fride 4, Sonja, Ingrid og Birgitte.

Ein fotballkamp kan vere som eit mareritt, det veit alle som brenn for fotball. Dette marerittet hadde heldigvis ein veldig «happy ending».
Første omgang i dag var, for å seie det rett ut, skrekkelig dårlig. Det var ein orgie i feilpasningar, dårlige førstetouchar, og dårlige valg.
Det er sånne omgangar som får trenarar til å rive av seg håret, for dei som måtte ha sånn luksus.
Hadde det ikkje vore for spissane Fride og Sonja, som scora 3 flotte mål, og keeper Kristiane som stod fantastisk i mål, så hadde vi aldri kunne gått til pause med 3-2 leiing. Meget flatterande vil eg seie. Må også nemne at HaNo spelte ein god omgang, det skal dei ha.
I 2. omgang var det «eit heilt anna» Ravnlag som kom på bana. (merkelig eigentlig for det var same laget.)
Touchen satt, pasningane satt,  gløden  og dei gode bevegelsane var tilbake, og vi viste at denne kampen skulle vi vinne. HERLIG.
Kort sagt; Det er dette som gjer fotball til den fantastiske sporten det er.

«Dagens Ravnjentepris» vert i dag delt mellom Fride og Kristiane. Desse to J16-jentene våre regjerte i stor stil i kvar sin ende av bana. Dei var bokstavlig talt dronningane av Ravn Stadion i kveld.
Stor takk til Madeleine Hagset og Sonja Ulvestad, frå J16, som også hjalp oss med kampen i dag. Begge leverte ein meget god kamp.

Per Å.