Politianmeldelse, videovervåking og vegsperring.

25 april 2015

Etter siste tids hærverk, og observasjonar av fleire biler som har tatt seg inn på grusbana, ser vi oss no nøydd til å sette opp vegsperring på gangveg mellom IL Ravn Klubbhus og Eidet Kulturhall.

IL Ravn synest det er leit at nokon finn glede i å øydelegge det som mange har brukt mykje dugnads tid på å bygge opp.

Av omsyn til nettopp dette vil vi informere om at IL Ravn heretter vil melde alle straffbare forhold gjort på IL Ravns eigedom til Politiet.

Området vil også bli videovervåka, utan noko nærare kunngjering.

I tilfelle det skulle vere uklart, vil vi opplyse om at IL Ravn sine idrettsanlegg er meint for fotball, langrenn og hopp!

Næraste bilbane er vel i Olsvika??