A – laget tok sesongens første seier!

29 april 2015
Målskårarane

Målskårerne Mathias, Lars Daniel og Eivind

6. div: Spjelkavik 2-Ravn 1-3 (0-2)

På tredje forsøk løsnet det for vårt unge A-lag borte mot Spjelkavik2 tirsdag. På et underlag som ikke inviterte til tiki-taka fotball, var det Ravn som stakk av med alle poengene. Lars Daniel Tennfjord hamret inn ledermålet etter knappe 24 minutter, der høyrekanten ikke gjorde noen feil litt skrått på mål alene med keeper.To minutter etterpå var det Mathias Vatneødegård sin tur etter et hjørnespark, der midtbaneeleganten var nådeløs i avslutningsøyeblikket. 2-0 sto seg til pause.

Etter knappe timen spilt klarte hjemmelaget å redusere etter klabb og babb inne i feltet på en corner. Eivind Hagen roa Ravn-nervene med sin 3-1 scoring, og siden var ikke seieren trua. I sluttminutta fikk Joakim Otterlei sitt andre gule kort, og må dermed sone karantene i neste kamp hjemme mot HaNo 11. mai.

Til den kampen er Andrè Larsen spilleklar, etter at han skreiv under for Ravn mandag. Vi takker Norborg for rask respons, men dessverre var ikke maskineriet til NFF like velsmurt som det de har på Grytastranda.