Ravn J16 med dobbelsiger

01 mars 2015

Ravn J16 deltok fredagskvelden på Herd sin nattcup i Sunnmørshallen. Vi delte spelarane inn i to jamne lag og tok med 3 J14-jenter for å stille nok spelarar. Ravn 1 vann sine 3 kampar i innleiande runder mot Emblem,Stordal og Isfjorden med til saman 12-0, og gjekk lett til semifinale. Ravn 2 hadde litt meir rusk i maskineriet, vann mot Vartdal og Spjelkavik i innleiande, men tapte 3-1 mot eit av Herd laga (Herd og hadde med to lag). Men det heldt likevel til semifinaleplass. Dermed var begge laga klare for semifinale.

Og det var dei to Herdlaga som vart motstandarar. Ravn 1 spelte meget bra også i semifinalen, og vann kontrollert 3-0. Ravn 2 møtte det andre Herdlaget og tok der ein meget fortjent 2-1 siger. Dermed var begge Ravnlaga klare for finale. Ravn 1 var naturleg favoritt etter null baklengs og 15 skåra mål på 4 kampar. Men i finalen var det Ravn 2 som ville mest og vann den greit. Utan at nokon av laga la all verdens prestisje i akkurat den kampen. Naturlegvis stor stemning i Ravnleiren denne kvelden/natta. Juniordamene deltok også og vart nr 3. Bra det, spesielt med tanke på at dei stilte utan innbyttarar. Og det er tungt innandørs.