Daglig arkiv: 12 desember 2014

Felles juniorlag med Brattvåg

12 desember 2014

På herresida vil det i 2015 vere eit felles juniorlag med Brattvåg. Brattvåg vil administrere
laget og det offisielle navnet blir då Brattvåg/Ravn. Brattvåg si heimeside melder i dag at
Richard Tomren blir trenar for laget. Richard Tomren har nyleg lagt opp som spelar for alaget i Brattvåg.
For Ravn sin del vil dette bety at Ravningar i junioralder fortsatt kan stå som medlemmar i Ravn,
og vil då kunne spele for samarbeidslaget og for Ravn sitt alag. For Ravn sitt alag vil dette vere viktig.
Utfordringa blir sjølsagt som alltid i slike situasjonar at slitasjen på spelarane kan bli stor.
Men Ravngutane er jo vant til store treningsmengder, så dette bør kunne gå bra.