Damelaget : Ravn – Hareid 10-3.

18 oktober 2013

4.div. 9er : Ravn-Hareid 10-3 (4-1).
Målscorarar: Marie Henriksen 4, Pauline Neergård 2, Ingrid Vatne 2, Birgitte Hånes og Ingrid Åsemyr.

Det vart ei rett so triveleg sesongavslutning for jentene i kampen mot Hareid. Sjølv om Hareid til tider var farlige framover, var dei altfor gavmilde i forsvar til at denne kampen vart spennande. Spesielt i 2. omg. gjekk Ravnspelet “på skinner”, og med litt meir taktisk ferdigheit i nestsistepasningane kunne dette vorte stygt for Hareid. Her har vi litt å jobbe med til neste år jenter.
“Dagens Ravnjentepris” går i dag til Marie Henriksen og Pauline Neergård.
Til Marie for dei “goalgettereigenskapane” ho framviser. Ho har scora i nesten alle kampar i haust. Mange har mykje å lære av henne når det gjeld ro i stressa situasjonar, og å vere på rett plass til rett tid.
Til Pauline for ukuelig pågangsmot og innsats. I tillegg scorar ho i dag på 2 av 3 frispark. Direkte i mål. Strålande.
Oppsummert: Flott gjennomført kamp av alle jentene.
Resten av sesongen vert futsal for jentene. DahleCup i Kristiansund og InneKM i Borgundhallen. Vi gler oss.