Damelaget: Gursken-Ravn 7-1

26 september 2013

Dame 4.div. 9er: Gursken – Ravn 7-1. (2-0)
Mål : Ingeborg Førdestrøm.

Det vart ein litt merkeleg kamp på River Plate tysdagskvelden. Heilt jamspelt kamp ( i mine auger i alle fall) men det var Gursken som stod for scoringane. Dei hadde matchvinnarar i begge endar, og når vi ikkje scora på dei mange og store sjangsane våre går det sånn. Gursken hadde ein glimrande spiss som scora 6 mål, og ein svært stødig og god keeper, og det var nok til å vinne kampen soleklart.
Litt tung inngang til kampen også for Ravnjentene, med mykje sjukdom og skadeproblematikk. No har vi tre heimekampar igjen, og får satse alt på å vise oss frå ei betre side framover.
“Dagens Ravnjentepris” går i dag til Martine Otterlei og Pauline Neergård.
Martine for mange strålande redningar, der ho held oss lenge inne i kampen. Pauline for ukuelig optimisme og pågangsmot (sjølv med sjukdom i kroppen), spesielt då ho vart flytta opp i angrepet. Mange som har litt å lære her ang. holdningar til idretten sin.