Daglig arkiv: 27 august 2013

Damelaget vann borte mot Hareid.

27 august 2013

25082013022
Dame 4.div. 9er: Hareid – Ravn 0-6. (0-1)
Mål : Emilie Kalvatn 3, Ingrid Vatne 2, Amanda Tenfjord.

Det vart ein god start på haustsesongen for damelaget. Etter ein noko nølande og famlande 1.omg. var jentene meir presis og bestemt i det dei foretok seg i 2.omg, og til slutt vart det ein komfortabel seier.
Kampen gjekk på ei fantastisk flott grasbane. Den var så fin at ein gamal trenar nesten fekk tårer i augene, når tankane flaug tilbake til ei svunnen tid.
Jentene var litt skeptise til bana, for dette var uvant. Lagledelsen beroliga dei med at dette måtte dei berre nyte, for det kunne hende at det var siste gongen dei fekk oppleve noko sånt. Nesten retro. Les meir »

G14 vann

27 august 2013

G14.11 1.div: Ravn-Hareid 4-1 (2-1).