J14 vann Stordalscup

01 juli 2013

Ravn J14 vart suverene vinnarar av Stordalscup i klassa J14.
I dei innleiande kampane slo ein Ørskog 3-1, Stordal 5-0 og Sunnylven Gul 4-0.
Etter dette var det 3 timar å vente før finalen skulle spelast. I staden for å trakke
rundt på tivoli og diverse anna, og bruke masse energi på det gjorde vi heller noko sosialt.
Vi reiste inn i Valldalen og kosa oss med pizza og is på Kulå. Då fekk vi lada opp igjen batteria
og gjort oss finaleklare. Finalen skulle spelast mot Sunnylven Raud. Det gjekk greit, og Ravnjentene
vann til slutt 4-1.
Laget bestod av: Hanne Hofseth, Sonja Ulvestad, Elisabeth Krogsæter, Anne Staurset, Lisa Buseth,
Kristiane Hagset, Emma Søvik, Madeleine Hagset, Sigana Kunaratnam, Fride Lianes og Emma Grytten.
Måla vart skåra av: Fride Lianes 10, Elisabeth Krogsæter 3, Sonja Ulvestad 2 og Emma Søvik 1.