Daglig arkiv: 28 mai 2013

J14 Lagbilde

28 mai 2013

J14

Her er eit lagbilde av dei ivrige jentene på J14. Vi oppfordrar alle andre lag om å sende inn lagbilder til heimesida, slik at vi kan presentere våre lag innimellom. J14 stiller i år med heile 3 lag. Eit lag i 9ar-serien, ein lag i 7ar 1. divisjon, og eit lag i 7ar 2. divisjon. 3 av jentene spelar og på J13. Det blir derfor rikelig med anledning til å spele fotball for desse jentene. Årets høgdepunkt blir nok Norway Cup, der vi stiller med 2 7ar-lag. Utviklinga dei 7 åra desse jenten har spela fotball har vore formidabel, spesielt dei siste par åra, og dei gir no dei beste laga knallhard kamp. Og utviklinga kjem til å fortsette vidare!

Nok eit stortap for damelaget.

28 mai 2013

4.div. 9er : Ravn – Langevåg 1-11 (0-3).
Målscorar for Ravn : Pauline Neergård.
Nok ein resultatmessig tung dag for jentene. I dag må vi berre innrømme at Langevåg var eit mykje betre lag, og vann veldig forjent.
Kva så med Ravn. Jau, vi starta bra og hang, også i denne kampen, relativt godt med i første omgang, men det vart for sporadisk. Les meir »