Daglig arkiv: 10 mai 2013

A-laget tapte 0-2 i historisk kamp

10 mai 2013

Ravn tapte 0-2 i Langevågen torsdag, i det som truleg er det første møtet gjennom tidene i obligatorisk kamp mellom desse klubbane.
Gultrøyene har fotballhistorie så det held i sunnmørsfotballen; så seint som på 70 talet var dei, Hødd og Aafk storklubbane på Sunnmøre. LIL har stort sett halde seg 2-3 divisjonar høgare enn Ravn, inntil no..

Det vart ein fartsfyllt kamp i høgt tempo, prega av mange tette duellar, men unødig oppstykka av ein dommar som let tvilstilfella gå 70-30 i heimefavør. Ravn heldt distansen ut og gjorde igjen ein god kamp og var ikkje langt unna poeng. Les meir »

J14 med to strake

10 mai 2013

J14 9er: Ravn-Spjelkavik 5-1 (3-0). Torsdag 09.05. Les meir »

G14 vann begge kampane også denne veka

10 mai 2013

11er laget spelte heime mot Emblem og vann 2-0, etter 1-0 til pause. Ravn/Norborg spelte tidvis godt i første omgang, og skapte mange sjansar. Imidlertid vart det kun ei scoring, signert Tobias Heggem. Heimelaget var også best etter pause, og scora det andre målet på straffe. Tobias var sikker frå ellevemeteren ca 15 minutt før slutt. Fullt fortjent seier til Ravn/Norborg
7er laget slo Skodje 9-4 på onsdagskvelden, etter 5-1 ved pause. Ravn/Norborg var det beste laget og fleire av gutane kom på scoringslista. Dette var laget sin andre seier av to mulige.
Begge laga har dermed fått ein fin start på sesongen