Storsiger til A-laget i serieåpninga

22 april 2013

5. div: Ravn – Åheim 9-0 (5-0)

Ravn stadion 20.04.13

Da er endelig kampen om poengene i gang og den første kampen skulle vise seg å kun handle om heimelaget. Åheim er av mange
nettsider spådd å være nederst på tabellen, og etter det dei viste på Ravn stadion så ser det ut til at dei kan få rett.
Ravn hadde full kontroll fra start av og det var berre eit spørsmål om kor stor sigeren skulle bli. Etter å ha spolert nokre store sjanser
så var det Eivind Ulla som skulle få æra av å lage årets første seriemål i det 18.min.
Rett etter pause så vart alle som starta kampen på benken bytta inn. 4 mål i denne omgangen viser at vi har fått god bredde.

Mål : Eivind Ulla 3 , Trond Hamre 3 , Knut Egil Lid , Øyvind Krogsæter , Jon Ivar Eide

Neste kamp er heime mot Vartdal 2/5. Da blir det heilt sikkert en tøffere kamp, dei har gått ut med målsetting om å ende på topp 3.