Damelaget vann 5-2 i Nordøyhallen.

25 april 2013

Nordøyhallen.
HaNo – Ravn 2-5 (2-2).
Målscorarar for Ravn: Ingrid Åsemyr 2, Ingeborg Førdestrøm, Amanda Tenfjord, Pauline Neergård.
Laget ellers: Andrea Noem, Emilie Kalvatn, Marie Henriksen, Iren Iversen, Birgitte Hånes, Ingrid Vatne, Martine Otterlei,Oda Christensen.

Eg er ein person som trivst godt ute, men må berre tilstå at når det er sterk kuling og halbyger, så er det fantastisk å kome inn i Nordøyhallen.
Så til kampen.
Jentene starta (som vanlig) litt famlande, men spelte seg opp etterkvart, og i siste omgang (vi spelte 4x20min.) hadde vi full kontroll på kampen. Med litt meir besluttsomheit framfor kassa, kunne det vorte mykje meir. Mest positive er at vi står kampen heilt ut, og no ser vi konturar av eit mykje meir “bevisst” angrepsspel. Gjennombrot på kant, gode vinkla innlegg, etc.
Nyttig kamp der vi fekk prøvd ut forskjellige konstellasjonar, så no byrjar serielaget å ta form.
“Dagens Ravnjentepris” må denne gangen gå til Ingrid Åsemyr, som jobba utrettelig heile kampen, tok imot utrulig mykje juling, men fekk løn for strevet med to fine mål.